JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

diumenge, 6 de febrer de 2011

ELS TREBALLS DE LA BEA

Aquests Nadals, la Bea va dissenyar un arbre de Nadal, aprofitant una rama seca i una mica de cotó. La veritat és que queda molt original a qualsevol raconet de casa, és barat i molt ecològic!

Una altra perpectiva de l'arbre.

L'any passat, la Teresina del Secretari, ens va ensenyar a fer frivolité a un grupet de xiques del poble. Va ser un curs bonic i molt divertit. Aqui podeu veure els resultats. La Bea ha fet uns tapets realment magnifics, molt ben treballats i amb una combinació de colors molt encertada.

En aquesta foto s'aprecia molt bé el detall de la cantonada de la puntilla, li ha quedat impecable!

Aquest tapet de color negre és impressionant. Ha treballat molt per aconseguir aquesta labor  ja que el frivolité és una tècnica que requereix paciència i constància ja que continuament s'ha de comptar els punts perquè tot quedi perfecte. Felicitem a la Bea pel seu treball i li agraim que ho comparteixi al nostre blog.

1 comentari:

Aurora ha dit...

Os dejo el enlace donde hablo de unas chicas de Huesca que hacen bisuteria de frivolite estupendas.


http://conhilos.blogspot.com/2011/01/primer-descubrimiento-frivolite.html