JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 2 de maig del 2011

SEMANA SANTA 2011... D'EXCURSIÓ!

Aquest any , el dia de la mona vam decidir anar d'excursió no massa lluny i finalment vam triar fer una sortida mig cultural , mig gastronòmica al poble de Pena-roja de Tastavins. Us ho recomanem a tots, el museu dels dinosaures Hinòspitak és molt interessant tant pels petits com pels grans (nosaltres vam disfrutar de valent), sobretot la reproducció del dinosaure trobat prop d'allí.
Si us agraden les coses antigues aneu al museu etnològic "Lo Masmut" allí hi ha nou sales que reprodueixen la vida i els oficis d'abans, és realment curiós veure com han reunit un munt d'objectes antic  i els han organitzat formant escenes quotidianes . Si passeu per allí no deixeu d'anar-hi i de passejar pel poble

A dins dels museus no es poden fer fotos així que ens en vam fer tots una a l'espai exterior de Dinòpolis mentre miràvem als xiquets intentant reconstruir l'esquelet del dinosaure. 

El dilluns de Pasqua ens van decantar pels castells així que de bon matí vam marxar cap a Miravet i aquí ens podeu veure a tots dalt de la terrassa del castell on hi ha una vista del riu i el poble realment bonica. Vam quedar entusiasmats!