JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dissabte, 9 de juliol del 2011

CAP A PAÜLS...

El millor regal és aquell que es pensa i prepara amb molt de carinyo i si pot ser amb les mans. Aquí podeu veure preparats dels dos coixins que ha fet la Carme per a l'Anna i la Maria de Paüls.

Li han quedat de pel·lícula, el primer pla del detall de la flor acolxada amb color lila mostra el festó i el repunt del voltant.

Tot el coixí queda super bé. Les robes les va triar l'Anna el dia que va vindre amb nosaltres a Sitges i són molt boniques, els estampats de color lila són molt vistosos i combinen a la perfecció...

Detall de las palometa combinada en estampat i llis damunt d'un fons clar.

Aquest és l'altre coixí que també ha quedat "xulissim", amb el motiu al mig i envoltat de tires estampades i llises

Els motiu del mig és un trèvol de quatre fulles repuntejat amb lila i es pot apreciar la roba de la base que té un estampat  també amb flors blanques.

Aquí es pot apreciar el detall de la cantonada on s'han combinat colors llisos amb estampats creant una bonica sanefa.

... i aquí els teniu dos coixins preciosos per adornar el llit o l'habitació de dos xiques de Paüls guapíssimes, l'Anna i la Maria !!!!!!!!!!

Cojines de patchwork

2 comentaris:

Luz ha dit...

Te han quedado preciosos.
Bss

Unknown ha dit...

Una autèntica meravella!! Enhorabona!

Salutacions
(qcucadaimes)