JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimecres, 17 d’agost del 2011

COSES DE CUINA.

Quan s'estrena casa fa il·lusió decorar-la i posar-hi coses noves a tot arreu. Nosaltres hem fet  aquest conjunt de cuina per la casa nova de la Tere, perquè pugui donar un toc original a la seva cuina moderna.

Conjunto de cocina de patchwork

Durant un temps les nostres cabòries es van centrar en "el món de les gallines" i en vam buscar de totes formes i models. A la fi ens vam decidir per aquesta perquè resulta simpàtica.



El conjunt consta d'un "mantelet" quadrat per decorar la taula de la cuina, uns agafadors, un davantal, un eixugamans, una bossa de pa i una panereta de pa. La roba la vam triar així perquè la cuina és blanca i negra i el ribet de la vora el vam posar roig per donar més vida al conjunt.

Detall dels agafadors redons amb un cor al mig.

El mantel té al mig una gallina i a cada cantonada un cor amb fulles que forma una flor.



El davantal, la bossa del pa, l'eixugamans i els agafadors.

Les lletres són disseny únic ja que les vam dibuixar i retallar en un plis-plas sense copiar-les de cap lloc.


Cal dir que ens va costar molt triar la roba de la gallina perquè combines amb la roba de quadrets del fons. No trobavem cap estampat que hi quedés bé i llisa ens semblava una mica sosa, a la fi ens vam decidir per aquesta de llunes i el resultat va ser encertat.


Detall de la gallina amb el festó del voltant de color roig i negre.
Esperem que la Tere disfruti molt de la casa nova i que aquest conjunt li quedi molt bé a la seva cuina.