JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimecres, 12 d’octubre de 2011

VISCA LA JOTA!!!!!!

Com cada any, la tarde del diumenge de la festa de l'aiguardent,és tarde de jota. Aquest any per celebrar la x Festa de l'Aiguardent ens vam reunir 12 pobles de la Terra Alta, Baix Ebre i Montsià.

Tots els balladors i balladores, seguint a la xaranga de Paüls, vam recorrer els carrers de Prat de Comte que estaven plens de gent omplint l'ambient de música i de festa.

El carrer de Bot feia molt goig!

Música, jota i aiguardent, bona combinació!

La gent del carrer es parava per veure passar una riada de balladors i balladores vestits cadascun amb el seu vestit típic.

 I natres la mar de contentes!


Les xiques de Prat van ballar molt emocionades davant d'aquella multitud de gent que es va reunir a la raval per a seguir l'actuació.

La Carme i la Mª José ballant molt animades.Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos a la nostra festa. Us esperem l'any que ve!