Com sabeu l'exposició estava dedicada a la vora del foc i una de les coses que es feien a l'hivern era el mandongo. Aquí teniu màquines de fer botifarres i ribells ... |
Una bateria de cuina de més de seixanta anys d'alumini amb olles, cassoles, fiambreres, cassos i cafetera. |
La col·lecció dels tupins caragolins, de sou, d'escudellar,... |
Les balances de cabassos de pauma... |
El calderó de bullir les botifarres... |
Les gerres per guardar el tocino en oli ... |
Les coses que s'utilitzaven per pastar el pa... |
Aquesta roba era la que es posaven les dones per anar a pastar al forn. |
Els plats i les plàteres de porcellana per a menjar cada dia... |
Les balances de plats, els morters de l'allioli, els molinets de cafè, les escorredores de pedra, botelles de llets que es retornaven, draps de cuina adornats amb punt de creu... |
Per cuinar, a més a més del foc, s'utilitzava la cuina econòmica, el foguerill i l'estufa però sempre amb tupins i cossoles de porcellana. |
No podia faltar la carnera per posar la carn fresca i aïllar-la de les mosques... |
El morter de pedra per fer les picades, l'allioli,... |
...i per acabar aquesta entrada d'objectes d'abans que ens agraden tant ara, un canteret de llauna- |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada