JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

diumenge, 23 de març de 2014

SITGES 2014

Aquest any hem anat a Sitges tot el cap de setmana per poder visitar les exposicions amb més tranquil·litat. La Carme, l'Estela i jo hem mirat i mirat fins que els ulls i els pensaments ens han quedat inundats de colors i d'idees noves. Aquí us en posem una petita mostra.
 La primera exposició que hem vist ha estat la de Ann Johnston "Contact". Molt moderna i diferent.

Després la de Joves talents dedicada a obres fetes per nois i noies de 6 a 14 anys.

Un dels premis dels joves.

Exposició Jardí de primavera

Algunes obres i el primer premi.

Aquest any el concurs de l'Associació Espanyola de Patchwork era sobre el tema "Mediterrani" i hi havia una gran diversitat d'obres totes molt originals.

Aquest ha estat el primer premi absolut del concurs. Preciós!

Aquestes dos obres son de l'exposició de l'Alicia Merret. Unes obres amb molts colors.


Ens va impressionar molt l'exposició de quilts antics de Gales. N'hi havia del segle XIX fins l'any 30. Tot fet i acolxat a mà!Com a novetat d'aquest any, el festival, també es podia veure una exposició de vestits de flamenca que tenien diferents tècniques de patchwork. Molt original!L'escola taller de Capellades va exposar la seva col·lecció de mandales. Ens van encantar!
I finalment, l'exposició que més ens ha agradat, la del país convidat: Holanda. Sembla mentida però gairebé totes estan fetes a mà amb una perfecció  extraordinària! 
La Carme ens va fer aquest collar de disseny exclusiu per anar a Sitges.
Anàvem les tres més contentes amb el collar!

Ens van vindre a veure la Laia i la Núria. Un cap de setmana molt especial!

També hem mirat i remenat a les parades de les tres carpes que hi havia al passeig marítim... i hem comprat moltes coses. Esperem tornar-hi l'any que bé! 2 comentaris:

maritza ha dit...

Chicas me encanta que se lo hayan pasado tan bien en Sitges. Realmente había trabajo divinos en las exposiciones...Un besote enorme

Pepi i Carme ha dit...

¡Nos lo pasamos genial en Sitges! Nos encantó la exposición de Holanda con sus Trabajos hechos a mano y también las mandalas. ¡Nos volvimos a casa con la cabeza llena de buenas ideas! ¡Esperamos volver el próximo año! Un abrazo