JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

divendres, 10 d’octubre del 2014

UNA VISITA QUE NO OBLIDAREM

Aquest dijous passat dia 9 d'octubre, la Sra. Mercè Sanmartí,  Directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència i veïna del nostre poble, va voler mostrar  els preparatius de la festa de l'aiguardent a la Sra. Montse Gatell (Presidenta de l'Institut Català de les Dones)  la Sra. Núria Balada (Directora executiva de l'Institut Català de les Dones)  i la Sra. Carme Valls (Coordinadora de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre) abans d'anar a Tortosa a l'acte de presentació del llibre "La cuina de les dones ebrenques".
Van visitar diferents llocs del poble acompanyades pel Sr. Batlle, Joan Josep Malràs, i un dels edificis on van anar va ser l'exposició "Anem a costura" amb labors i materials escolars antics i labors de patchwork fetes al curs 2013-14.
Ens sentim molt agraïdes per la visita i per l'entusiasme que van mostrar en veure tots els objectes i labors mostrats a l'exposició
moltes gràcies per la visita!
 


2 comentaris:

Maritza ha dit...

Chicas qué visita más interesante!!! Me imagino que se lo pasaron genial conociendo el pueblo y en la exposición. Un besote guapas

Mercè Santmarti ha dit...

Sou genials!!!! Moltes gràcies a vosaltres, heu organitzat una magnífica exposició, ens ho hem passat molt be!!!! A disposar!