JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

divendres, 20 de març del 2015

SITGES 2015 (2ª PART)

L'exposició dedicada a quilts dels amish ens va encantar. Hi havia labors a partir de l'any 1815 que estaven en perfectes estat de conservació i que cadascuna tenia una història darrere on s'explicava qui l'havia fet i qui n'era el propietari actual.
Nosaltres ja sabíem la perfecció i elaboració dels quilts fets par les dones amish a la vora del foc i sense llum elèctrica, però el que més ens va sobtar va ser que tots estaven a la venda per diverses raons com que els descendents no ho necessitaven. Veure un preu a una cosa tan antiga feta a mà amb tantíssima paciència ens va produir molta tristesa i durant molta estona vam mirar aquelles labors tan extraordinàries. Tan de bo els nous propietaris les cuidin i estimin!


  



















2 comentaris:

Maritza ha dit...

Chicas la verdad es que la exposición de los Amish fue una auténtica hermosura, era como para quedarse mirando cada trabajo un buen rato. Un besote enorme

Carmen y Prady ha dit...

A nosotras nos maravillaron por lo que significa cada labor. Es una pena que los quieran vender.
Un beso