JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimarts, 1 de març de 2011

CREATIVA ZARAGONA 2011

Al final ens vam animar i vam anar a Creativa Zaragoza 2011. Com no haviem estat mai a cap fira de manualitats hi anavem una mica sense saber que veuriem, però la veritat es que ens va agradar molt. A Creativa hi havia expositors de tota mena de manualitats, d'algunes no en coneixiem ni el nom, però totes molt originals. Abans d'ensenyar-vos el que vam veure volem felicitar a l'organització perquè per ser el primer any hi havia una petita representació de cada tècnica i també als estants que mostraven treballls realment increibles dels quals n' hem triat alguns.

A l'entrada vam trobar una composició decorativa de pintura sobre roba, objectes, fusta,..Aquesta alfombra està feta amb "bordado de arraiolos" i es fa llana, tela i agulles. A l'estant de "Artesania de la filia" en tenien de tots els estils, així com coixins,... També es podia veure en directe com es fa.


El racó d'alfombres i coixins cridava molt l'atenció.

Els bolillos no podien faltar, n'hi havia d'antics que eren preciosos. Ventalls, puntes de camisons, tovalloles, en blanc i de color,...

Més bolillos,....

Amb el patchwork vam xalar, hi havia treballs guapissims que només de veure'ls el nostre cap començava amb les cabòries de sempre... com es fa? amb aquesta roba o amb l'altra? Quin acolxat més perfecte!!!!!

Els treballs amb fieltro es podien posar en pràctica a molts dels tallers que hi havia organitzats. Aquest xal el van utilitzar al desfile que van fer. Realment curiós....

El nostre agraiment  a les expositores que ens van deixar fer fotos de les seues labors, no ens vam cansar de mirar i mirar... 

Aquest paraigua pintat es podia veure davant de la taula on feien el taller de pintura sobre roba. Llàstima que no teniem temps de assistir als tallers i visitar la fira però és el que més ens hagués agradat fer. Les bosses, coixins i els paraigües que van pintar eren molt bonics.

No recordem massa bé el nom dels expositors per això no podem dir amb certesa de qui eren aquestes labors però són xules, no...? 


Patchwork a dojo, en tots els estils, colors  i mides....


I també punt de creu, només de veure'l vam pensar quina paciència!!