JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimarts, 3 d’abril del 2012

EL CURSET.....UN EXIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquí teniu les primeres creacions del curset. Totes estem super enganxades al tapet i ja es veuen els blocs acabats. Com que cadascú ha triat la seua combinació de roba, tot i que el disseny és el mateix, són tapets totalment personalitzats.

Con veieu hem triat com a bloc una flor feta amb quadrats i triangles que tot i ser bastant fàcil de confeccionar resulta molt vistosa.
Aquest és el model que va fer la Carme perquè es veies com quedaria. L'ha fet de dos blocs per a la seua tauleta del rebedor però en farem de quadrats, de llargs,...

Al voltant dels blocs creiem que quedarà molt bé un "vol d'oca" fet amb els colors que s'han utilitzat. Es tracta d'una tècnica senzilla que adorna molt la labor.
... i no parem de fer quadres amb colors diferents!!!!!!!!!!