JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 14 de maig del 2012

LA MEVA ESO

Una colla de nois i noies de 4t d'ESO de l'IES Terra Alta, han escrit un conjunt de relats imaginatius, creatius i diferents per explicar les seves vivències a l' ESO:


"La història d'una joventut no per tothom és significativa, però per a nosaltres, que estem en plena adolescència, ens va semblar important transmetre al públic les sensacions que experimentem en ella, tot i que la gran majoria no es basa en històries reals. El resultat de... l'esforç que hem fet són un conjunt de relats curts, fruit de la imaginació d'un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Terra Alta. En aquest llibre hi estan plasmats sentiments, emocions, pensaments, vivències... sorgits de les profunditats de la ment d'un noi o una noia de setze anys."



El dissabte a la tarde ens van reunir a la biblioteca de Gandesa per presentar-nos el seu llibre i ens van explicar, molt bé, que han sentit en veure els seu relats en forma de llibre.

 Va ser un acte molt emotiu i tots els presents, mestres, pares, familiars i amics, ens vam sentir orgullosos d'aquest grup de nois i noies.

Enhorabona a tots! Heu fet realitat un somni, heu publicat un llibre ple d'emocions, sentiments i molta imaginació.