JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dijous, 12 de desembre de 2013

JA HA ARRIBAT EL PARE NOEL...Aquesta és la cabòria d'aquest any per Nadal. Un Pare Noel per penjar a la porta o a qualsevol racó de casa que dóna un toc molt divertit i original.

El vam veure a una botiga de patchwork, vam treure els patrons, a partir d'una foto,  ens vam posar mans a l'obra i li vam donar un toc personal amb els llaços.

Com sempre diem, els detalls són molt importants. Un botons negres ben grossos per fer els ulls, unes ulleres daurades i el nas de suro.

Uns llaços rojos damunt de la cinta de nadal...

... el nas i les ulleres...

Dalt de tot un cascavell ben gros per donar la benvinguda.Després vam fer una versió més petita perquè no fes tan volum.


Més petit però també amb tots els detalls necessaris.

Dalt de tot una campaneta damunt d'un io-io fet amb la mateixa roba de la barba.
I per acabar bon bigoti. Un detall molt especial per donar la benvinguda a casa nostra als que ens visitin aquest nadals.