JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dijous, 9 d’abril del 2015

MOLTES GRÀCIES PEL REGAL!!!!

L'any passat, pel meu aniversari, la Carme em va fer un regal molt especial: un taller per iniciar-me en la tècnica de scrap que tan havíem vist a les fires que visitem.

Finalment, aquestes vacances de Setmana Santa, vaig poder anar a fer el taller a Cinta Patchwork de Tortosa. Consistia en folrar una caixeta de fusta amb papers.

La tècnica consisteix en combinar els papers, mesurar i tallar les diferents peces perquè ajustin a la perfecció.

En la tècnica scrap cal guarnir molt les peces amb diversos detalls utilitzant materials de diferents textures com botons, aplicacions amb volum, ondulina, ...

A la part del davant hi vaig posat aquest detallet de les papallones en 3D.

Utilitzar papers de diferents estampats afavoreix molt el resultat final...

 La part de dins també està completament folrada i les vores pintades.
Ha estat una experiència molt bonica. m'ho he passat molt bé fent aquest taller. Moltes gràcies pel regal Carme.... ha estat fantàstic!!!


1 comentari:

Maritza ha dit...

Qué regalo tan genial tuvo Carmen al darte la oportunidad de hacer este curso. La caja te quedó maravillosa, me encantó. Un besote cielo