JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dilluns, 14 de novembre de 2011

CREATIVA BARCELONA 2011

El dissabte 12 de novembre vam anar a Barcelona a la Creativa i la veritat és que ens va impressionar moltíssim, tant per la seva grandiositat com per la quantitat de gent que hi havia. Tot és enorme i la diversitat de treballs i d'expositors fa que et passi el temps ràpidament. Una de les coses que més ens van agradar va ser l'exposició de treballs. Per treu-re's el barret!


Els treballs eren preciosos i ens vam quedar parats de veure la capacitat de treball que té la gent. Felicitem a les autores de les labors exposades perquè eren molt boniques! 

Nom podeu veure ens van rebre amb cava i un petit aperitiu!


Hem de dir que l'experiència va superar totes les espectatives, no podiem imaginar que el món de les labors mogués a tantíssima gent i de llocs tan llunyans. Ens ho vam pessar de pel·lícula!Equesta exposició de treballs francesos era molt original.


Una obra impressionant, digna de premi...!

Premi al millor acolxat a mà!


Patchwork o pintures?Bolsos, kits, casetes, ninesdins d'un dies més!!!