JA TENIM BLOG!!!!!

Benvingudes a totes les aficionades al món de les labors. Des de fa molts anys ens han agradat totes les manualitas com el punt de creu i el ganxet, però darrerament ens hem enganxat al patchwork gràcies a l'Angels que ens va engrescar a fer un curs.Poc a poc anirem pujant totes les cosetes que hem anat fent.
dissabte, 06 novembre, 2010

dimarts, 17 de gener de 2012

SANT ANTONI 2012

Com cada any, el cap de setmana passat , a Prat de Comte vam celebrar la festa de Sant Antoni. Nosaltres vam preparar la nostra ofrena amb molta il·lusió, i com això de cuinar no ens va massa vam elaborar el que més ens agrada, un arbre i una espelma de patchwork pel proper Nadal amb la seua plàtera i tapet corresponents. La veritat és que va quedar un conjunt bonic!

La gent del poble va respondre a la crida i va portar a l'ofrena tota classe d'obsequis: pastes, vi oli, embotits, mel, aiguardent,...i tota mena de dolços. Les membres de la junta de l'associació de Dones del poble van elaborar els lots i la decoració i va quedar una taula esplèndida.

Com podeu veure feia molt de goig...

També hi havia ous de casa!

Hi havia braços de gitano, braços de Fabiola, coques...


Aquesta caseta la van fer David i la Gemma de cal Xabalí amb pasta de galleta que van portar del Japó. Enhorabona us va quedar xulíssima!!!!!!!!

Aquí podeu veure al mossèn  i a les noies de L'Associació a punt de començar l'ofrena ... Al final tots vam marxar carregats i contents després de menjar-nos la clotxa!